Ljud i offentlig miljö

Kvalitet och flexibilitet

Vi utför installation och service av ljud och bild i offentlig miljö. Allt ifrån kompletta lösningar vid nybyggnation till komplettering eller byte av befintlig anläggning. Uppdragen varierar mycket, både vad gäller storlek och kundkategori. Stor vikt läggs vid personlig service och lyhördhet mot våra kunder, vilket är grunden för att uppnå bra resultat och för att skapa ett gott samarbete över tid. Tillsammans med flera ledande leverantörer av professionell utrustning inom ljud, ljus och bild jobbar vi med högkvalitativa produkter och med den senaste tekniken. Kvalitet är en trygghet både för oss och våra kunder. Vi utför i första hand våra uppdrag i Värmland. 

Service på plats

Utbildning av den utrustning vi installerat ingår alltid till våra kunder. För de som önskar snabb och trygg service över tid finns även möjlighet att teckna serviceavtal till en fast årlig kostnad. Detta ger en extra trygghet och hjälp den dagen någonting eventuellt blivit fel.

Hörslinga

Vi utför projektering, installation och inmätning av hörslingor i offentlig miljö enligt gällande IEC-standard 60118-4. En hörslinga överför ljud trådlöst till alla som bär hörapparat med telespole (T-läge) och är en förhållandevis effektiv och enkel åtgärd för att öka tillgängligheten i en samlingslokal. Vi har många års erfarenhet av arbete inom audiologi och är auktoriserade installatörer av hörslingor i offentlig miljö.

Kostnadsfritt besök

Om ni går och funderar på att investera i en ljudanläggning eller önskar uppgradera befintlig, tveka inte att kontakta oss. Vi är ofta ute och reser runt omkring i Värmland och kommer gärna till er för att diskutera era behov, utan någon extra kostnad. Självklart går det också bra att skicka offertförfrågan på mail eller via formuläret på vår hemsida.