Ljudinstallation

Ljudinstallationer i offentlig miljö

Vi utför installation och service av ljudanläggning och hörslingor i offentlig miljö. Vi erbjuder allt ifrån kompletta lösningar vid nybyggnation till komplettering/uppgradering efter behov utifrån befintlig anläggning. Vi lägger stor vikt vid personlig service och lyhördhet mot våra kunder för att uppnå bra resultat och för att skapa ett gott samarbete över tid. Kontakta oss gärna för mer information!

Service

Vi erbjuder serviceavtal för kunder som önskar snabb och pålitlig hjälp om utrustningen inte fungerar som den ska. Ett serviceavtal innebär att ni kan kontakta oss gällande er ljudanläggning och vi hjälper er på plats inom fem arbetsdagar. Tryggt, smidigt och enkelt till en fast årlig avgift. 

Hörslinga

Vi utför installation, service och kontroll av hörslingor i offentlig miljö. En hörslinga bidrar till ökad tillgänglighet för alla som bär hörapparat och är en förhållandevis effektiv och enkel åtgärd. I de flesta fall är hörslingan direkt ansluten till ljudanläggningen och kräver minimalt handhavande efter installationen.

Försäljning

För kunder som önskar köpa utrustning på egen hand finns även möjlighet att beställa detta från oss. Vi samarbetar med flera ledande leverantörer inom ljud, ljus och bild och kan erbjuda ett stort urval av professionella produkter till bra priser. Vi lämnar gärna offerter på förfrågan. 

Vi erbjuder produkter från bl a följande tillverkare: 
AKG, Allen & Heath, Bo Edin, Chauvet, dbx, Denon, JBL, Mackie, Soundcraft, Shure, QSC, m fl. 

Vi jobbar med högkvalitativa produkter och är återförsäljare till flera ledande leverantörer av professionell utrustning inom ljud, ljus och bild.

Kontakta oss gärna för konsultation kring er ljudanläggning!