Hoppa till innehåll

Ljudanläggning

Audio

Ljud i offentliga lokaler

Incus utför installation och service av ljud- och bildutrustning i offentliga lokaler, såsom kyrkor, teatrar, samlingslokaler och skolor, mm. Genom många års arbete med ljud och audiologi har vi byggt upp en erfarenhet som ger trygghet och effektivitet mot våra kunder. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och varje uppdrag bedöms och planeras noggrant för att få en bra slutprodukt och en nöjd kund.

Professionella produkter

Med ett stort urval av teknisk utrustning finns alla möjligheter att anpassa funktioner och användargränssnitt efter just era behov och önskemål. Tillsammans med flera ledande leverantörer av professionell utrustning inom ljud och bild jobbar vi med högkvalitativa produkter och med den senaste tekniken. Kvalitet är en trygghet både för oss och våra kunder.

Hörslinga

Vi utför projektering, installation och inmätning av hörslingor i offentlig miljö enligt gällande IEC-standard 60118-4. En hörslinga överför ljud trådlöst till alla som bär hörapparat med telespole (T-läge) och är en förhållandevis effektiv och enkel åtgärd för att öka tillgängligheten i en samlingslokal. Vi är auktoriserade installatörer av hörslingor i offentlig miljö.

Serviceavtal

För kunder som önskar trygghet och snabb service erbjuder vi serviceavtal på ljud och hörslinga. Mot en fast årlig avgift gör vi bl a regelbundna servicebesök och garanterar snabb på-plats-service vid felanmälan. Serviceavtalen erbjuds i samarbete med Sture Lindvall Ljudliv AB

Vill ni veta mer?

Vi kommer gärna till er för samtal kring nya projekt, problem som behöver lösas eller för att informera mer om vad vi kan erbjuda er. Tveka inte att kontakta oss vid intresse!