Installation av LJUD och BILD

Incus utför installation och service av ljud- och bildutrustning i offentliga lokaler, såsom kyrkor, teatrar och skolor, mm. Vi gör även installationer i mötes- och samlingslokaler för föreningar, företag, kommuner/regioner. Helt enkelt överallt där det finns behov av audio/visuell utrustning. Genom många års arbete i ljudbranschen har vi byggt upp en erfarenhet som ger trygghet och effektivitet mot våra kunder. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och varje åtagande bedöms och planeras noggrant för att skapa optimala förutsättningar till en bra slutprodukt och nöjd kund. Några exempel på vad vi installerar:

– Videokonferensutrustning i möteslokaler
– PA-anläggning i konsert-/kyrklokal
– Programmerat ljudsystem med styrpaneler för ljud och bild (universitet/gym/konferensrum/etc)
– Ljudanläggning för samlingslokal i föreningar
– Hörslinga (projektering, installation och inmätning)

Med ett stort urval av teknisk utrustning finns alla möjligheter att anpassa funktioner och användargränssnitt efter just era behov och önskemål. Tillsammans med flera ledande leverantörer av professionell utrustning inom ljud och bild jobbar vi med högkvalitativa produkter och med den senaste tekniken. Kvalitet är en trygghet både för oss och våra kunder.

Vi utför de flesta uppdragen i Värmland.

Serviceavtal
Utbildning av den utrustning vi installerat ingår alltid till våra kunder. För de som önskar snabb och trygg service över tid finns även möjlighet att teckna serviceavtal till en fast årlig kostnad. Detta ger en extra trygghet och hjälp den dagen någonting eventuellt blivit fel.

Hörslinga
Vi utför projektering, installation och inmätning av hörslingor i offentlig miljö enligt gällande IEC-standard 60118-4. En hörslinga överför ljud trådlöst till alla som bär hörapparat med telespole (T-läge) och är en förhållandevis effektiv och enkel åtgärd för att öka tillgängligheten i en samlingslokal. Vi har många års erfarenhet av arbete inom audiologi och är auktoriserade installatörer av hörslingor i offentlig miljö.

Kostnadsfritt besök
Om ni går och funderar på att investera i en ljudanläggning eller önskar uppgradera befintlig, tveka inte att kontakta oss. Vi är ofta ute och reser runt omkring i Värmland och kommer gärna till er för att diskutera era behov, utan någon extra kostnad. Självklart går det också bra att skicka offertförfrågan på mail eller via formuläret på vår hemsida.