Installation, liveljud och inspelning

Installation

Vi utför installation och service av ljud och bild i offentlig miljö. Allt ifrån kompletta lösningar vid nybyggnation till komplettering eller byte av befintlig anläggning. Uppdragen varierar mycket, både vad gäller storlek och kundkategori. Stor vikt läggs vid personlig service och lyhördhet mot våra kunder, vilket är grunden för att uppnå bra resultat och för att skapa ett gott samarbete över tid. Tillsammans med flera ledande leverantörer av professionell utrustning inom ljud, ljus och bild jobbar vi med högkvalitativa produkter och med den senaste tekniken. Kvalitet är en trygghet både för oss och våra kunder. Vi utför i första hand våra uppdrag i Värmland.

Utbildning av den utrustning vi installerat ingår alltid till våra kunder. För de som önskar snabb och trygg service över tid finns även möjlighet att teckna serviceavtal till en fast årlig kostnad. Detta ger en extra trygghet och hjälp den dagen någonting eventuellt blivit fel.

Vi utför projektering, installation och inmätning av hörslingor i offentlig miljö enligt gällande IEC-standard 60118-4. En hörslinga överför ljud trådlöst till alla som bär hörapparat med telespole (T-läge) och är en förhållandevis effektiv och enkel åtgärd för att öka tillgängligheten i en samlingslokal. Vi har många års erfarenhet av arbete inom audiologi och är auktoriserade installatörer av hörslingor i offentlig miljö.

Om ni går och funderar på att investera i en ljudanläggning eller önskar uppgradera befintlig, tveka inte att kontakta oss. Vi är ofta ute och reser runt omkring i Värmland och kommer gärna till er för att diskutera era behov, utan någon extra kostnad. Självklart går det också bra att skicka offertförfrågan på mail eller via formuläret på vår hemsida.

Liveljud

Genom många års arbete i ljudbranschen har vi byggt upp en erfarenhet som ger trygghet och effektivitet i våra uppdrag. Vi strävar ändå ständigt efter nya utmaningar och utveckling för att bli ännu bättre. Varje arrangemang behöver bedömas och planeras i förväg för att skapa bra förutsättningar till optimalt ljud. Med ett stort urval av teknisk utrustning finns alla möjligheter att anpassa ljudanläggningen efter just era behov och önskemål. Vi erbjuder också ljudinspelning av de uppdrag vi utför. Ett enkelt sätt att föreviga en konsert eller kanske dokumentera en föreläsning för att kunna dela vidare. Det finns också möjlighet att streama ljud proffessionellt via t ex YouTube eller Facebook Live. 

Inspelning

I vår studio gör vi ljudinspelning för tal/sång, enskilda instrument och mindre ensembler samt producerar och redigerar ljud för olika uppdragsgivare. Med modern teknik finns många alternativ och möjligheter vid ljudinspelning. Om ni är osäkra på vad vi kan göra för er är ni välkomna att höra av er!