Hoppa till innehåll

Konferensteknik

Konferens

Flexibelt och enkelt

Vi erbjuder allt ifrån avancerade helhetslösningar med integrerat styrsystem och touchpaneler, till enklare produkter för det lilla mötesrummet. För oss handlar konferensteknik om att skräddarsy en lösning med produkter och användargränssnitt som uppfyller de behov och önskemål som finns. Vi planerar, programmerar, installerar och sköter service av er utrustning.

Hur funkar det?

Teknik i ett konferensrum ska vara lätt att använda, för alla. Även om utrustningen i sig ofta är avancerad så behöver inte användaren hantera allt. Vissa saker kan automatiseras, andra kan läggas in i valbara menyer. Vissa funktioner kan låsas och ändras vid behov av administratör. Kunden bestämmer helt enkelt. Det kan vara så enkelt som att trycka på en knapp för att starta allt. 

Moderna lösningar

Med ett stort urval av A/V-utrustning från professionella och erfarna leverantörer kan vi erbjuda moderna och högklassiga produkter/tjänster inom konferensteknik. 

Q-sys
Vi arbetar bl a i QSC’s mjukvarubaserade plattform Q-sys vid programmering av integrerade styrsystem. Ett komplett ekosystem med produkter för ljud, video, nätverk och kontroll.

Tillgänglighet

I publika utrymmen, t ex samlingssalar och större konferensrum som rymmer mer än 50 personer ställer Boverket krav på god hörbarhet utifrån vissa kriterier. Att installera en hörslinga som verifieras enligt gällande standard är en åtgärd som bidrar till att uppfylla kraven. Det handlar även om t ex efterklangstider och taluppfattbarhet i lokalen. 

Vill ni veta mer?

Vi kommer gärna till er för samtal kring nya projekt, problem som behöver lösas eller för att informera mer om vad vi kan erbjuda er. Kontakta oss vid intresse!