Hoppa till innehåll

Digital signage

Signage

Digitala informationsskärmar

Ett smidigt och effektivt sätt att förmedla information till både kunder, besökare och medarbetare. Digitala informationsskärmar installeras i allt ifrån en enkel reception till ett större system på t ex hotell eller som prislista/meny på en restaurang. Det är ett enkelt sätt att nå ut med rätt information till rätt målgrupp på rätt tid. 

Många valmöjligheter

En del skärmar har inbyggda mediaspelare medans andra drivs av en extern mediaspelare eller dator. Skärmstorlek, format, upplösning, antal skärmar, mm, anpassas helt efter behov och önskemål. Varje skärm tilldelas en licens som möjliggör individuell hantering av innehåll och scheman. 

Molnbaserad tjänst

Via en molnbaserad och användarvänlig tjänst redigeras och kontrolleras innehållet på samtliga digitala informationskärmar i organisationen. Användaren loggar in och kan styra och redigera innehållet från vilken dator som helst. Skapa sen scheman för att planera hur informationen ska visas på varje enskild skärm. Läs mer om tjänsten på wallboard.info

Vill ni veta mer?

Vi kommer gärna till er för samtal kring nya projekt, problem som behöver lösas eller för att informera mer om vad vi kan erbjuda er. Tveka inte att kontakta oss vid intresse!